Menu-and-more

Menu-and-more levert een zeer hoge kwaliteit aan horeca menukaarten, menumappen, cocktailkaarten, wijnkaarten en rekeningmapjes exclusief voor de Gastronomie.
Naast de hoge kwaliteit bieden wij onze menukaarten aan tegen een juiste prijs kwaliteit verhouding.

Al onze producten worden geproduceerd bij de ARTMENU FACTORY in Fosdondo een klein dorpje tussen Modena en Parma. Deze kleine atelier maakt de mooiste menukaarten voor de top van de Gastronomie wereldwijd. Aan ieder detail wordt gedacht zodat u uw eigen identiteit kan terug laten komen in het ontwerp.

De Artmenu factory is in 1983 opgericht door Enrica en Mauro. Na enkele jaren hard werken is in 1986 de 'tailor made' afdeling uitgebreid doordat de vraag groter werd in Italië. Door de enorme groei en bekendheid in de Gastronomie in heel Italië is het bedrijf gaan uitbreiden en heeft markten geopend in Europa.

Menu-and-more is in 2009 in contact gekomen met Enrica en Mauro en heeft besloten zicht volledig te richten op dit unieke product en ook met succes. Met een prachtig portfolio aan relaties is Nederland heeft Menu-and-more de afgelopen jaren ook bekendheid gekregen. Prachtige Hotels en restaurants hebben gekozen voor de kwaliteit en service van ons mooie bedrijf en daar zijn wij trots op!

Wij leveren een totaal concept als het gaat om het presenteren van uw gerechten. De menumappen van menu-and-more zijn leverbaar in enorm veel verschillende kleuren, maten en designs. Zo kan u per afdeling in uw bedrijf een geheel concept presenteren.

Maak een afspraak en wij tonen u graag onze menukaarten, menumappen, kamerinformatie kaarten en/of rekeningmapjes bij u op locatie.

Voor een volledig overzicht bezoek dan de website van onze fabrikant in Italië.... www.artmenu.it - www.menu-and-more.com

Ellen Stegeman
0031(0)6- 242 29 318
info@menu-and-more.com




lees verder